Overzicht services

Wat kan

voor u betekenen?


Bemiddeling bij verhuur
Voortgekomen uit onze jarenlange ervaring als eigenaren van een goed lopende agriturismo en de vraag van Italiaanse collega-accomodaties bij ons in de omgeving of we iets voor hen konden betekenen, bemiddelen we in de verhuur van vakantie accomodaties van Italiaanse eigenaren. Via ons webportaal VAI! Vakantie Accommodaties Italië zijn wij al een aantal jaren actief op dit gebied.

Publicaties
"Villa Bussola kookt met Puur Aroma" komt voort uit de samenwerking van Marche Services en Kruidenkwekerij Puur Aroma uit Nederland dat is gespecialiseerd in het verbouwen van biologische kruiden De recepten in dit boekje zijn typisch Italiaanse recepten waarin de kruiden van Puur Aroma verwerkt zijn. download of bestel
Het bij vele bekende kookboekje "un po' di Villa Bussola" is uitverkocht en alleen nog verkrijgbaar als digitale uitgave. Download

Vertaalwerk
We hebben de afgelopen zeven jaar veel ervaring opgedaan met vertalen en het legaliseren van vertalingen die nodig zijn voor b.v. het kopen van een huis of het invoeren van uw Nederlandse auto in Italië.

Cursussen & workshops
Jaarlijks worden er door ons verschillende workshops en cursussen georganiseerd variërend van een kookworkshop van een halve dag tot een volledig verzorgde workshop van een week met verschillende thema's.

Advies en hulp bij het kopen van een huis
Het kopen van een huis in Italië is niet iets waar u al te licht over moet denken. U krijgt te maken met andere regels, een andere manier van zaken doen en vooral met een andere mentaliteit die nogal eens botst met de Nederlandse mentaliteit. In Italië moeten de verkopers u het huis gunnen! Wij zijn geen makelaars maar kunnen u wel adviseren en helpen bij het kopen van een huis. We hebben de nodige ervaring op dat gebied en hebben in de afgelopen jaren meerdere families bijgestaan bij de koop. Onze hulp kan bestaan uit het vertalen van de benodigde papieren (IT-->NL & NL-->IT) het beëdigen van de Italiaanse vertalingen, het fungeren als tussenpersoon tussen kopers en verkopers en het b.v. organiseren van technische onderzoeken. Wij werken samen met een zeer betrouwbaar team van geometra, aannemer, loodgieter en electricien waarvan wij uit eigen ervaring weten dat ze nakomen wat ze beloven! Referenties kunnen we op verzoek verstrekken.

Evenementen & bruiloften
Droomt u ervan om in deze fantastiche streek te trouwen? Marche Services kan daar bij helpen. Van het maken van afspraken bij gemeentehuizen en het optreden als tussenpersoon, tot de volledige organisatie van uw droombruiloft in Le Marche. lees verder...

Wandeltochten
Op verzoek organiseren wij wandeltochten op maat, onder professionele begeleiding. Bovenstaande foto is genomen tijdens de jaarlijkse wandeltocht die we organiseren voor een groep Belgische scholieren die tijdens hun "Italië reis" dit uitstapje maken.

Internet-services
Het webmarketing gedeelte van Marche Services bestaat uit verschillende projecten waarvan Vai! Vakantie Accommodaties Italië en KCI Kleine Campings Italië .eu de belangrijkste zijn. In de nabije toekomst kunt u meer van dit soort projecten verwachten!

Import / Export
Vooral op het gebied van wijn is de regio Marche nog vrij onbekend, en onbekend maakt onbemind! Wij gaan daar wat aan doen! Bent u op zoek naar wijnen, kazen, pasta's of andere typische streekproducten uit Le Marche. dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Wij kennen vele kleine producenten persoonlijk en omdat we hier wonen zijn we in staat deze goede betrekkingen te onderhouden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over een van onze services neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.