Digitale uitgave Villa Bussola kookboekjes

Villa Bussola kookboekjes in digitale uitgave

Je bent op deze pagina terecht gekomen via een pagina op de website van Villa Bussola omdat je interesse hebt in de digitale kookboekjes die Vanessa heeft geschreven. Onder het formulier vind je een beschrijving van de boekjes incl. een aantal pagina's die je kunt bekijken. De boekjes zijn beide in PDF formaat. En.....

Op veler verzoek stellen wij het derde Villa Bussola kookboekje voor:

"Het Villa Bussola familie receptenboek"

Op dit moment is Vanessa druk bezig met het derde kookboekje dat boordevol komt te staan met (h)eerlijke recepten, bekende en nieuwe. Al jaren wordt er door jullie reikhalzend uitgekeken (en navraag gedaan) naar dit nieuwe kookboek.  Zodra het klaar is Laten we dat weten via Social Media, email en nieuwsbrieven!

Op deze pagina kun je beide andere kookboeken bestellen, de betaling kan met een creditcard (normaal of prepaid), Googlepay of PayPal en verloopt geheel veilig via de Stripe en PayPal payment gateway . Na de betaling kun je de boekjes direct downloaden. mocht je vragen hebben dan kun je die stellen via deze weg. Alvast super bedankt voor je aankoop en steun, en natuurlijk veel lees, kook, en eet plezier!

Villa Bussola kookt met Puur Aroma

De gezamenlijke passie voor het koken met Italiaanse kruiden en het genieten van pure smaken bracht Vanessa Bussola van Villa Bussola en haar vriendin Monique (van biologische vaste plantenkwekerij Puur Aroma) op het idee om dit receptenboekje te schrijven. Hiermee hopen ze meer mensen te enthousiasmeren om (h)eerlijke gerechten met natuurlijke Italiaanse aroma's te bereiden!

         • PDF
         • 66 Pagina's
         • 33,473 kB

 

Un po' di Villa Bussola

Dit is je kans om dit al jaren uitverkochte kookboekje alsnog in je bezit te krijgen!

Het boekje in gedrukte vorm is al jaren niet meer te koop. Maar omdat we zo vaak aangesproken worden met de vraag of het nog verkrijgbaar is hebben we besloten het als een digitaal bestand uit te geven.... dus Grijp je kans!

De recepten in dit boekje zijn door Vanessa Bussola van Villa Bussola geschreven. Zij is Italiaanse en heeft vele jaren in Nederland gewoond. Sinds 2007 woont ze met man en dochter in midden-Italië waar ze het toeristische boerenbedrijf Villa Bussola runt. Koken is haar passie, een hobby die ze graag uitoefent, het liefst voor gasten, familie en vrienden. Allemaal samen aan een lange tafel buiten zitten en genieten van gerechten die vol passie en uitsluitend met verse producten zijn bereid. Genieten van de prachtige natuur, de Italiaanse cultuur, het sociale buitenleven en de authentieke Italiaanse keuken maken deel uit van de levensstijl die Vanessa al haar gasten graag wil laten beleven.

Veel kijk, lees, kook en eet plezier!

 • PDF
 • 44 Pagina's
 • 4,623 kB