Huizen te koop

 

MarcheServices is geen Makelaar, de huizen op deze pagina worden rechtstreeks aangeboden door de eigenaren. We verrichten ook geen handelingen die normaal door een makelaar worden verricht. Wat we wel kunnen doen is assisteren bij de koop/verkoop, tolkwerkzaamheden, beëdigd vertalen van alle noodzakelijke documenten, het helpen bij het zoeken naar een geschikte aannemer of geometra, toezicht houden op eventuele verbouwingen en het bijstaan in verder voorkomende zaken (referenties aanwezig). wilt u meer informatie? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op .

Volledig gerestaureerde goedlopende agriturismo,

Gelegen tussen de dorpen Monsampolo del Tronto, Monteprandone, Acquaviva Picena en Spinetoli bevindt deze vakantiewoning zich in een bijzonder rustige en landelijke omgeving, maar toch nog heel centraal en niet afgelegen. 

Rustico Monsampolo

Deze typisch Marchigiaanse Rustico ligt op loopafstand van het dorp Monsampolo del Tronto aan een recent nieuw aangelegde eigen weg. Het huis is in goede staat en is op de eerste verdieping bewoonbaar. Er is Elektriciteit, water en telefoon. Bij het huis hoort een door de gemeente goedgekeurd verbouwings plan.

Wilt u meer weten over een van deze huizen vul dan onderstaand formulier in.